Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ παρούσα στη SIAL PARIS 2022
H ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, με 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, θα δώσει και φέτος δυναμικά το «παρών» στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών SIAL 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 15 έως τις 19 Οκτωβρίου 2022.
Μετά από 4 χρόνια που έχει να πραγματοποιηθεί η έκθεση SIAL, λόγω της πανδημίας του covid-19, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ έρχεται να παρουσιάσει το καινοτόμο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας για πλήρη και ισορροπημένα γεύματα υψηλής θρεπτικής αξίας. Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη έχει ήδη διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς καινοτομίας, ποιότητας και γεύσης, συμπληρώνοντας επάξια την υπόλοιπη οικογένεια προϊόντων Ελαιοπουλάκι®.
H ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ επενδύει σταθερά στην εξωστρέφεια και την ενίσχυση των εξαγωγών της, με ναυαρχίδα τη σειρά προϊόντων Ελαιοπουλάκι®, και συμμετέχει στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στον χώρο των τροφίμων, εκπροσωπώντας το ελληνικό κοτόπουλο στα καλύτερά του και διαμορφώνοντας τις διατροφικές τάσεις του αύριο.
Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.
Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας.
Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.
Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.