Το success story του αυγοτάραχου

Στήριξη της ελληνικής εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας από το Γραφείο Ο.Ε.Υ. Τόκυο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η γαστρονομική σύμβουλος της ελληνικής εταιρείας παραγωγής παραδοσιακού αυγοτάραχου “Tρικαλινός Ε.Ε.” (www.trikalinos.gr) κα Λ. Κούρτη,μετέβη στην Ιαπωνία,  προκειμένου να συμμετάσχει σε σεμινάριο επίδειξης μαγειρικής με βάση το ελληνικό αυγοτάραχο στην διάσημη ιαπωνική σχολή μαγειρικής “Hattori Nutrition College” (www.hattori.ac.jp).

 

 

 

 

Αξίζει να αναφερθεί η σημαντική συμβολή του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στο Τόκυο, το οποίο διευθέτησε στο χρονικό διάστημα 7-9/10/2013 εντός των χώρων του, τέσσερις στοχευμένες επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ της εταιρείας Tρικαλινός και κορυφαίων ιαπωνικών εισαγωγικών εταιρειών τροφίμων, οι οποίες και εκδήλωσαν το έντονο ενδιαφέρον τους για το ελληνικό προϊόν του αυγοτάραχου.

 

 

 

 

INFO Photo (πρωτοσέλιδη): Άποψη από την παρουσίαση

 

 

 

image (2)

 

image (1)

 Στιγμιότυπα από τις συναντήσεις και την επίδειξη μαγειρικής

 

 

 

www. My Way Press.gr

19/10/2013

Σχετικά Άρθρα