Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων η Εθνική Όπερα και το Μπαλέτο της Σόφιας
✏ Στο πλαίσιο του 56ου Φεστιβάλ Φιλίππων-Θάσου με δύο μοναδικές παραστάσεις
Κάτω από το νυχτερινό ουρανό, πάνω στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου, οι σολίστες, το μπαλέτο, η ορχήστρα και η χορωδία της Εθνικής Όπερας της Σόφιας θα παρουσιάσουν δυο από τις πιο θρυλικές παραστάσεις της.
Στις 30 Αυγούστου 2013 την όπερα «Ντον Κάρλο» του Τζουζέπε Βέρντι σε σκηνοθεσία Plamen Kartalov και στις 31 Αυγούστου 2013 το Μπαλέτο «Ζορμπάς ο Έλληνας» σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και χορογραφία του Lorca Masine.
Τις παραγωγές πλαισιώνουν οι σολίστες Radostina Nikolaeva, Svetozar Rangelov, Svilen Nikolov, Daniel Damyanov και άλλοι, όπως επίσης οι χορευτές Rosen Kanev, Nicola Hadjitanev, Ludmila Ilieva, Kiril Ivanov, Sara-Nora Krysteva.
Διάθεση εισιτηρίων:
Στην Καβάλα στο τουριστικό περίπτερο (κεντρική πλατεία), στη Δράμα στο Βιβλιοπωλείο «Σονέτο» και στην Ξάνθη στο Βιβλιοπωλείο «Μιχάλης Σπανίδης».
www. My Way Press.gr
26/8/13