Ερευνητική επικύρωση της κορυφαίας ποιότητας των μελιών ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ

Παρουσίαση αποτελεσμάτων του ερευνητικού έργου «Μελέτη της χημικής σύστασης και αξιολόγηση των βιολογικών ιδιοτήτων ελληνικών μελιών και βασιλικού πολτού της ελληνικής αγοράς – εφαρμογή στην παραγωγή βελτιωμένων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και βιολογικής δράσης»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της  έρευνας με τίτλο: «Μελέτη της χημικής σύστασης και αξιολόγηση των βιολογικών ιδιοτήτων ελληνικών μελιών και βασιλικού πολτού της ελληνικής αγοράς – εφαρμογή στην παραγωγή βελτιωμένων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και βιολογικής δράσης», στα γραφεία της ATTIKH Μελισσοκομική Εταιρεία – Αλέξανδρος Πίττας ΑΕΒΕ στις 25 Σεπτεμβρίου.

Τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκαν από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ιατρική Σχολή- Εργαστήριο Βιολογικής Χημείας Φαρμακευτικής Σχολή- Τομέας Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων παρουσίασε η Διευθύντρια Διασφάλισης Ποιότητας της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ, Δόκτωρ Σοφία Καραμπουρνιώτη.

Εδώ και χρόνια βασικός στόχος της εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ είναι η προώθηση και ανάδειξη της αξίας του ποιοτικού ελληνικού μελιού σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό διεξάγει συνεχώς έρευνες σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα που διασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα των μελιών ΑΤΤΙΚΗ.

INFO: Το πρόγραμμα είναι σε συγχρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ  2007-2013 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ  ΣΕ  ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Δράση Εθνικής εμβέλειας “Ενίσχυση Νέων και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” – Πράξη “Υποστήριξη Ομάδων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για  Δραστηριότητες Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης”

Σχετικά Άρθρα