Η κοινωνία των πολιτών σε μετάβαση απελευθέρωσης από την δυναστεία ανίκανων πολιτικών

Κλήση αφύπνισης ο εκτροχιασμός της χώρας σε όλα τα κρίσιμα πεδία λειτουργίας της.

Οι πολίτες θα βγουν νικητές στον βρώμικο πόλεμο που διεξάγουν λυσσαλέα οι δυνάμεις του σκότους- Η αλήθεια θα νικήσει- Η χώρα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον- Οι πολίτες είναι πλέον υποψιασμένοι για κάθε σκηνοθετημένη είδηση και συστηματική απόσπαση προσοχής που επιμελείται η προπαγάνδα υπογείων και σκοτεινών δυνάμεων συγκάλυψης και εκτροπής της αλήθειας σε κάθε πεδίο λειτουργίας του κράτους

 
Η αξιοπρεπής, σταθερή, ήρεμη δύναμη της κοινωνίας των πολιτών, ώριμη και ψύχραιμη, οδηγεί την χώρα, χωρίς κεντρικό καθοδηγητή αλλά με συλλογική συνείδηση, στην απελευθέρωση από τα σκοτάδια της ανικανότητας, της οκνηρίας, της αδιαφορίας του πολιτικού συστήματος που καταδυναστεύει τη χώρα και το μέλλον της.

Η χώρα είναι σε μετάβαση απελευθέρωσης με την κοινωνία των πολιτών στην πρώτη γραμμή, χωρίς κόμματα άνευρα, με εμφανή πνευματική οκνηρία, χωρίς πολιτικό σύστημα παραδομένο στην απραξία, εξαντλημένο από τα ψέματα, αόρατο τις κρίσιμες ώρες, ενοχικό, τραγικά λίγο.

Η κοινωνία των πολιτών βαδίζει στην μετάβαση που οδηγεί, μεταξύ άλλων, στην απελευθέρωση από παρακμιακους ταγούς πνευματικούς που είναι στην υπηρεσία ενός ανίκανου πολιτικού συστήματος, στην απελευθέρωση από ΜΜΕ που είναι χρηματοδοτούμενα επιλεκτικά από κρατική διαφήμιση, στην απελευθέρωση από δημοσιογράφους που είναι χρόνια σε διατεταγμένη υπηρεσία από υπόγεια κομματικά και κυβερνητικά.

Αυτές οι δυνάμεις της κοινωνίας, χωρίς καπελλα κάθε είδους, οι δυνάμεις του καλού θα γκρεμίσουν τις δυνάμεις του σκότους και των ψεμάτων. Κάθε πολίτης εκπροσωπεί τους 57 νεκρούς από το έγκλημα στα Τέμπη.

Η κοινωνία των θαρραλέων πολιτών. Η κοινωνία των αποφασισμένων πολιτών, των πολιτών-ηγετών της καθημερινής επιβίωσης, των αφοσιωμένων πολιτών. Των επίμονων πολιτών. Των πολιτών που δεν σκύβουν το κεφάλι, γιατί πλέον γνωρίζουν ότι το μέλλον τους εξαρτάται από την χαλύβδινη θέληση τους να γκρεμίσουν όλα τα σάπια συστήματα που κατατρώουν την ψυχή και το μυαλό τους, ότι εκτροχιάζει την χώρα μαζί με τα τρένα της συμφοράς, ότι συγκαλύπτει την αλήθεια. Ότι περιορίζει το κράτος δικαίου. Ασυμβίβαστοι, ταπεινοί, επίμονοι πολίτες που γνωρίζουν ότι η ατσάλινη επιμονή τους θα σπάσει τις αλυσίδες. Θα κάμψει τις σιωπές. Θα λυγίσει την υποκρισία. Θα αποκαλύψει τους αυταρχικούς.

Η κοινωνία των πολιτών τροφοδοτεί με το πολύτιμο οξυγόνο την δημοκρατια και το κράτος δικαίου. Αυτο το οξυγόνο καμία σκοτεινή δύναμη δεν μπορεί να το κόψει, να το στερήσει, να το δηλητηριάσει.

Η κοινωνία αναζητεί, διεκδικεί, απαιτεί, παρεμβαίνει. Η κοινωνία δεν κοιμάται. Επαγρυπνεί. Σπάει τα δεσμά της χυδαιότητας και του αμοραλισμού.

Η Ελλάδα είναι νομοτελειακά σε μετάβαση απελευθέρωσης από την δυναστεία ανίκανων πολιτικών. Προσοχή στις εκτροπές.

Π. Τσακιρίδης
mywaypress.gr

Σχετικά Άρθρα