Η PfB υποστηρίζει το “Fellowship for a New Economy” της Ελληνικής Πρωτοβουλίας

Η People for Business (PfB) υποστηρίζει το πρόγραμμα “Fellowship for a New Economy” της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative). Συγκεκριμένα,  επιλέχθηκε να συμμετέχει τόσο στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων που θα εργαστούν για ένα χρόνο σε κορυφαίες επιχειρήσεις των ΗΠΑ,  όσο και στην επανείσοδό τους στην ελληνική αγορά εργασίας με την επιστροφή τους στην χώρα μας.

 

Το πρόγραμμα στοχεύσει στην επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων – νέων και έμπειρων στελεχών – και στην ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, έτσι ώστε κατά την επιστροφή τους να συμβάλουν στην ανάπτυξη στρατηγικών για την εθνική οικονομία τομέων.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα, (photo άνω), CEO της People for Business & Career Management Expert θα πραγματοποιήσει άμεσα σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων σε δημόσια πανεπιστήμια, ιδιωτικά κολέγια, μη κυβερνητικές οργανώσεις και επαγγελματικούς φορείς προκειμένου να πληροφορήσει τους ενδιαφερόμενους σχετικά με το πρόγραμμα.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 7 Μαΐου 2014, μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής Πρωτοβουλίας http://hellenicinitiative.com. Η τελική επιλογή θα γίνει στις αρχές καλοκαιριού και οι υπότροφοι θα μετακινηθούν στις ΗΠΑ το Σεπτέμβριο του 2014.

 

Αναφερόμενη στη συνεργασία, η κ. Ρεβέκκα Πιτσίκα CEO της People for Business & Career Management Expert δήλωσε: «Είναι πολύ αξιόλογη η προσπάθεια της Ελληνικής Πρωτοβουλίας να στηρίξει τη χώρα μας, σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία, βοηθώντας σημαντικά στην επαγγελματική ανάπτυξη των Ελλήνων εργαζομένων, μέσα από το πρόγραμμα “Fellowship for a New Economy”.

 

Η δωδεκάμηνη παραμονή των  υποτρόφων στην Αμερική θα τους δώσει τη δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσουν τεχνογνωσία, νέες ιδέες, καινοτομία και όλη τη σημαντική εμπειρία που θα αποκτήσουν από κορυφαίες επιχειρήσεις σε ελληνικές εταιρίες, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μετάβαση της ελληνικής οικονομίας σε ένα πιο σύγχρονο αναπτυξιακό μοντέλο».

 

INFO

Σχετικά με  την People for Business

Η People for Business (PfB) είναι μια δυναμική εταιρία στο χώρο των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού που διακρίθηκε με το Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου 2012. Είναι η μοναδική ελληνική, που έχει επιλεγεί από την Ένωση Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), στα πλαίσια του Career Support Program – που προσφέρει στα μέλη της. Επίσης υποστηρίζει τους φοιτητές του International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε ζητήματα career management καθώς και τους νικητές του βραβείου Hellenic Initiative 2013 σε θέματα HR.

 

Παρέχει εξειδικευμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στις ανώτατες, ανώτερες και μεσαίες βαθμίδες μιας επιχείρησης, που επικεντρώνονται σε τομείς, όπως η Ταλεντοκεντρική Επιλογή Στελεχών, η Συμβουλευτική Μετάβασης Καριέρας και η Αξιολόγηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Τα στελέχη της  με πολυετή πείρα και γνώση της αγοράς, παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις στο χώρο του Human Resources και υιοθετούν εκείνες τις πρακτικές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες της.

Σχετικά Άρθρα