ΝΔ: τo ερώτημα είναι αμείλικτο -Λασπολογία Μαξίμου

• «Τι έχει να πει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στον φυλακισμένο ισοβίτη για ναρκωτικά και μιλά μαζί του πάνω από δέκα (10) φορές σε διάστημα λίγων ημερών;»

 
• Αποκάλυψη της εφημερίδας Παραπολιτικά: 12 κλήσεις που «καίνε» τον Καμμένο

 
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όσο και αν το αποφεύγουν τo ερώτημα είναι αμείλικτο:

Τι έχει να πει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στον φυλακισμένο ισοβίτη για ναρκωτικά και μιλά μαζί του πάνω από δέκα (10) φορές σε διάστημα λίγων ημερών;».

 
Λασπολογία Μαξίμου

Στην συνήθη εκτόξευση πολιτικής λασπολογίας κατέφυγε το Μαξίμου, αποδίδοντας στον αρχηγό  της αξιωματικής αντιπολίτευσης την κατηγορία ότι λειτουργεί ως «εντολοδόχος» επιχειρηματικών συμφερόντων…

«Η επιλογή της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία»…, αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. «Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του», σημειώνει και καταλήγει: «Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία. Οψόμεθα».

 
Αποκάλυψη της εφημερίδας Παραπολιτικά: 12 κλήσεις που «καίνε» τον Καμμένο

Τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αποκαλύπτουν σήµερα ότι  «ο Πάνος Καµµένος -αντίθετα µε τους µέχρι σήµερα ισχυρισµούς της κυβέρνησης και του υπουργού ∆ικαιοσύνης κ. Στ. Κοντονή ότι ο υπουργός Εθνικής Αµυνας έκανε «ό,τι θα έκανε κάθε πολίτης» συνοµίλησε συνολικά µε 12 κλήσεις µε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, όπως προκύπτει από τις αναλυτικές καταστάσεις της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας που φέρνουµε στο φως σήµερα.

Ο κ. Καµµένος µίλησε µε τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη για σχεδόν 20 λεπτά στις 17, τις 18 και τις 23 Ιανουαρίου 2017. Οι αποκαλύψεις αυτές καταρρίπτουν τους ισχυρισµούς του υπουργού Αµυνας ότι απλώς είπε στον Γιαννουσάκη να καταθέσει και να πει την αλήθεια και εγείρουν πολύ σοβαρά ερωτήµατα για παρεµβάσεις στο έργο της ∆ικαιοσύνης και για προσπάθεια να στηθεί µια δικαστική σκευωρία. Στις 17 Ιανουαρίου 2017, ο Πάνος Καµµένος µίλησε τηλεφωνικά τρεις φορές µε τον καταδικασµένο σε ισόβια για την υπόθεση του «Noor1» Μάκη Γιαννουσάκη και άλλη µία φορά την επόµενη ηµέρα, στις 18 Ιανουαρίου, καλώντας ο ίδιος ο υπουργός από το προσωπικό του κινητό, όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα του το περιοδικό «Unfollow» και όπως επιβεβαίωσε µιλώντας στη Βουλή ο ίδιος ο υπουργός ∆ικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.»

Σχετικά Άρθρα