Σ. Μάνος: Αδιόρθωτη η κυβέρνηση συνεχίζει παίζοντας με τις λέξεις και αποφεύγοντας την ουσία

Αδιόρθωτη η κυβέρνηση συνεχίζει παίζοντας με τις λέξεις και αποφεύγοντας την ουσία: Η επιστημονική μελέτη των κ. Τσιόδρα και Λύτρα δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, δεν είχε παραδοθεί στον πρωθυπουργό πριν από την ΕΠΙΣΗΜΗ δημοσίευσή της, είπε ο κ. Οικονόμου. Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ όμως; σημειώνει ο Στέφανος Μάνος σε ανάρτηση του στο twitter. Όπως αναφέρει:

 
Στις 17 Απριλίου 2021 έστειλα μέσω της εφημερίδας ΝΕΑ το εξής απλό μήνυμα στην κυβέρνηση: “Πες μας την αλήθεια. Όχι μια φορά, αλλά κάθε μέρα. Γιατί πεθαίνουν 15 φορές περισσότεροι εδώ από ό,τι στην Αγγλία και τη Δανία και τι πρόκειται να κάνεις για να περιορίσεις το κακό!”

Ευτυχώς υπάρχουν οι επιστήμονες. Η μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα και Λύτρα έγινε τέλος Μαΐου 2021 και έδειξε ότι πολλοί θάνατοι οφείλονται σε ανεπάρκειες του ΕΣΥ και ιδίως στην υγειονομική ανισότητα Αθήνας – περιφέρειας.

Αδιόρθωτη η κυβέρνηση συνεχίζει παίζοντας με τις λέξεις και αποφεύγοντας την ουσία:Η επιστημονική μελέτη των κ. Τσιόδρα και Λύτρα δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού, δεν είχε παραδοθεί στον πρωθυπουργό πριν από την ΕΠΙΣΗΜΗ δημοσίευσή της, είπε ο κ. Οικονόμου. Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ όμως;

Σχετικά Άρθρα