
Τα εστιατόρια του αύριο
Από τα περίεργα συστατικά μέχρι τα μακρινά προγράμματα φιλοξενίας, τα εστιατόρια προσπαθούν να προσελκύσουν τους καταναλωτές που κουράζονται από τον πληθωρισμό, γράφει η Jennifer A. Kingson της Axios από την ετήσια έκθεση της Εθνικής Ένωσης Εστιατορίων στο Σικάγο.
- Γιατί έχει σημασία:Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η τεχνολογία έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον για το τι πρέπει να κάνουν οι εστιάτορες για να προσελκύσουν τους θαμώνες – και να ανακάμψουν από την απελπισία της εποχής της πανδημίας.
Η έκθεση πρόσφερε μια γεύση από τις κατευθύνσεις που θα ακολουθήσει η υπηρεσία φαγητού:
- Μια εταιρεία «υπόγειας εφοδιαστικής»που ονομάζεται Pipedream Labs κατασκευάζει υπόγειες σήραγγες για την παράδοση ειδών παντοπωλείου και γευμάτων, ξεκινώντας από το Ώστιν.
- Μια εταιρεία που ονομάζεταιPairwise χρησιμοποιεί το CRISPR για να δημιουργήσει γονιδιακά επεξεργασμένη σαλάτα – ξεκινώντας από χόρτα μουστάρδας με καλύτερη γεύση.
- ΗAvocado Bread Company φτιάχνει τοστ με αβοκάντο ψήνοντας μπαχαρικά γουακαμόλε σε πολλά είδη ψωμιού.
Περισσότερες τάσεις : Future of restaurants: Stir-frying robots, gene-edited salads and more (axios.com)
Πηγή: axios.com