
Ο νέος υπέροχος Mobile κόσμος της Warply
Το δίκτυο της Warply αριθμεί πάνω από 1,5 εκατομμύριο συσκευές
• Συνεργασία 2 ελληνικών start up εταιρειών της Warply και της Intale για μια νέα μεγάλη εφαρμογή «To periptero»
• 2η Ημερίδα της Warply για το Mobile Marketing στην Ελλάδα και τον ανερχόμενο τομέα της διαφήμισης στα κινητά
Με τίτλο «A mobile-first reality: smartphones taking over the world» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου η 2η ημερίδα της Warply για το Mobile Marketing, όπου παρευρέθηκαν δεκάδες στελέχη από το χώρο της διαφήμισης και των επιχειρήσεων, που ενημερώθηκαν για όλες τις νέες τάσεις και τεχνολογίες για τον ανερχόμενο τομέα της mobile διαφήμισης.
Συνοπτικά, σήμερα στην Ελλάδα το κινητό φαίνεται πως είναι το 2ο πιο δημοφιλές μέσο και επηρεάζει τον καταναλωτή 4,7 φορές περισσότερο από ότι η τηλεόραση ώστε να ενδιαφερθεί για μια αγορά, ενώ το δίκτυο της Warply σήμερα αριθμεί πάνω από 1,5 εκατομμύριο συσκευές που έχουν κατεβάσει τουλάχιστον μια εφαρμογή και είναι ενεργοί χρήστες. Συνολικά σύμφωνα με τα στοιχεία της Ericsson, έχουν γίνει 98 δισεκατομμύρια downloads σε mobile εφαρμογές παγκοσμίως.
Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ανακοινώθηκε και η συνεργασία για πρώτη φορά 2 ελληνικών start up εταιρειών, της Warply και της Intale, για μια νέα μεγάλη εφαρμογή «To periptero» μέσω του οποίου θα μπορούν οι εταιρείες να στέλνουν προσφορές και loyalty καμπάνιες ηλεκτρονικά, απευθείας στο κινητό του χρήστη και η εξαργύρωση θα γίνεται πάλι ηλεκτρονικά από το περίπτερο, με πολύ απλή διαδικασία και καταγραφή / αποθήκευση όλων των στοιχείων.
Όπως δήλωσε ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply «Η μεγάλη επιτυχία της 2ης ημερίδας της Warply για το mobile Marketing, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η διαφημιστική αγορά έχει αντιληφθεί τη δυναμική του ανερχόμενου μέσου των κινητών και την αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας της Warply που μόνον εμείς μπορούμε και παρέχουμε.
Ήδη, μεγάλες επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί τη Warply, κάτι που τους έχει αποφέρει έναν ανοιχτό «διάλογο» με τον καταναλωτή, μέσα από την πιο προσωπική του συσκευή, το κινητό τηλέφωνο, ενισχύοντας έτσι το loyalty και αναζωπυρώνοντας το αγοραστικό του ενδιαφέρον».
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι Τάσος Παγκάκης, Head of Communications Southeastern Europe στην Ericsson, Αντώνης Σαμοθράκης, Marketing Manager στο e–food.gr, Γεωργία Ζαχαράκη, Digital Director στην Tempo OMD, Χρύσα Βρούζη, Internal Communication & Digital Manager στον AB Βασιλόπουλος και ο Φάνης Κουτουβέλης, CEO στην Intale, οι οποίοι παρουσίασαν όλες τις ευκαιρίες που ανοίγονται για διαφημιζόμενους και διαφημιστές μέσω του mobile marketing, που διαρκώς ανεβαίνει και στην ελληνική αγορά.
INFO
Σχετικά με τη Warply
Η Warply είναι μια ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με εξειδίκευση στο Mobile Marketing, που ξεκίνησε το 2011 ως μια start-up εταιρεία και σήμερα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σε άλλες 4 χώρες, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας Warply, διαφήμιση σε mobile devices.
Χάρη στην τεχνολογία της πλατφόρμας, οι διαφημιζόμενοι μπορούν να στέλνουν άμεσα, προσωποποιημένες και διαδραστικές διαφημιστικές καμπάνιες, απευθείας στο κινητό των χρηστών.
Η Warply έχει σήμερα στο πελατολόγιο της δεκάδες πελάτες, ανάμεσά τους και οι ΑΒ Βασιλόπουλος, Eurobank, Alphabank, SKAI, ANT1, To Πρώτο Θέμα, Media24, Athinorama, κτλ. με κάλυψη σε εκατομμύρια χρηστών.
Παράλληλα, η Warply παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Mobile Marketing ενώ διακρίνεται για τα έργα και την τεχνογνωσία της στο Mobile CRM.
INFO Photo: Στιγμιότυπα από την εκδήλωση