ΑΠΘ-Ανακοινώσεις ερευνών για φορητές συσκευές και νέες τεχνολογίες

«Διαδραστικές Φορητές Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης – IMCL 2014» είναι ο τίτλος του 8ου Διεθνούς Συνέδριο που διοργανώνει το Α.Π.Θ. και η «IAOE – International Association of Online Engineering» και θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 13 έως την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, στο «Mediterranean Palace Hotel» στη Θεσσαλονίκη.

Στις εργασίες του Συνεδρίου θα γίνουν ανακοινώσεις με αποτελέσματα ερευνών που αφορούν σε θέματα που σχετίζονται με τις φορητές συσκευές, όπως μάθηση, επιχειρήσεις, διακυβέρνηση και κοινωνία, και θα αναδείξει όλες τις τεχνολογίες, τις υπηρεσίες, τις εφαρμογές και τις επιπτώσεις τους στην εκπαίδευση, στις επιχειρήσεις, στη διακυβέρνηση και στην κοινωνία.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν, μεταξύ άλλων, στο Συνέδριο είναι Στρατηγικές μάθησης μέσω φορητών συσκευών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες και κυβερνήσεις, Σχεδιασμός και ανάπτυξη φορητών εκπαιδευτικών εφαρμογών, Μελλοντικές τάσεις, αναπτυσσόμενες φορητές τεχνολογίες, υλικό και λογισμικό εφαρμογών, Φορητές τεχνολογίες για την υποστήριξη καθηγητών και μαθητών, Δια βίου μάθηση με τη χρήση φορητών συσκευών, Εφαρμογή και κοινωνικές επιπτώσεις της μάθησης μέσω φορητών συσκευών, Κοινωνική δικτύωση και μάθηση μέσω φορητών συσκευών, Εικονικά Πανεπιστήμια και μάθηση μέσω φορητών συσκευών, Φορητά διαδικτυακά εργαστήρια, Ανάλυση δεδομένων μάθησης μέσω φορητών συσκευών καθώς και Παιχνίδια και μάθηση για φορητές κινητές συσκευές.

INFO

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Programme

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.imcl-conference.org/imcl2014/index.php

Σχετικά Άρθρα