Εκδήλωση στη Σόφια για προβολή ελληνικών προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας
Με ενημερωτική ανακοίνωσή της η κα Θεολογία Βούλγαρη, Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του γραφείου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια, ενημερώνει ότι «ο Ελληνικός Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ) οργανώνει, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος αλιείας, περίπτερο προώθησης αλιευμάτων (κατεψυγμένων και προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας) κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Interfood & Drink 2013 (6–9 Νοεμβρίου 2013).
Προκειμένου δε να εξασφαλισθεί η μεγαλύτερη δυνατή προβολή για τα προϊόντα αλιείας, θα πραγματοποιηθούν, για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, δύο εκδηλώσεις γευσιγνωσίας με μορφή cocktail (για αγοραστές και διαμορφωτές κοινής γνώμης και για εκπαιδευόμενους chef) στο χώρο του εθνικού περιπτέρου την Πέμπτη και την Παρασκευή 7 και 8 Νοεμβρίου 2013.
Το θέμα των εκδηλώσεων είναι “Με τη φρεσκάδα της θάλασσας – Τσιπούρα & Λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας και φρεσκοκατεψυγμένα αλιεύματα για μεσογειακή διατροφή”.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα λάβει χώρα και live cooking show, που έχει επιμεληθεί ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας Σεφ, κ. Κώστας Βασσάλος.»
Οι εκδηλώσεις υλοποιούνται με την υποστήριξη του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια.
INFO: Οι ενδιαφερόμενοι να παραστούν παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Γραφείο ΟΕΥ (e-mail: ecocom-sofia@mfa.gr, τηλ. +3592 9447959) για επιβεβαίωση της συμμετοχής τους έως 01.11.2013.
www. My Way Press.gr
25/10/2013