
ΝΔ: «Η κυβέρνηση εθισμένη στο ψέμα, στραγγαλίζει την αλήθεια»
Προβληματίζει η εμφανής επίδειξη εχθρότητας προς λειτουργούντες τηλεοπτικούς σταθμούς από κυβερνητικές πηγές
Η βυθισμένη στην αναξιοπιστία και ιδεοληψία Κυβέρνηση έχει καταρρεύσει στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατίας, σημειώνοντας:
«Η Εκπρόσωπος της εθισμένης στο ψέμα Κυβέρνησης, σήμερα πια στραγγαλίζει την αλήθεια.
Επιτίθεται βάναυσα στη νοημοσύνη των πολιτών καθώς δηλώνει ικανοποιημένη:
– Που κόβονται μέχρις εξαφάνισης οι συντάξεις
– Που φορολογούνται σφαγιαστικά οι πάντες και τα πάντα
– Που σε 90 ημέρες ξεκινούν οι απολύσεις στον τομέα της ενημέρωσης
– Που η οικονομία είναι μια απέραντη έρημος.
Για όλα αυτά έχουν υποσχεθεί τα ακριβώς αντίθετα.
Το χειρότερο, όμως, είναι ότι αδυνατούν να καταλάβουν πως υπάρχει άλλος δρόμος.
Όχι με τη δική τους πολιτική κατανομής φτώχειας σε όλους. Αλλά με τη δική μας πρόταση παραγωγής πλούτου για όλους.
Με λιγότερους φόρους και λιγότερες δαπάνες, όπως προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό δεν είναι “νεοφιλελευθερισμός”, όπως προπαγανδίζουν. Είναι η κοινή λογική.
Ακριβώς δηλαδή, ό,τι λείπει από τη βυθισμένη στην αναξιοπιστία και ιδεοληψία Κυβέρνησή τους που έχει καταρρεύσει στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων».
Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης προς την ανάκαμψη της οικονομίας και την πραγματική ανάπτυξη θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, είχε αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Σταθμοί στην πορεία αυτή θα είναι η έξοδος από το πρόγραμμα επιτήρησης και η παραγωγική ανασυγκρότηση, «εκείνες δηλαδή οι πολιτικές που όχι μόνο θα μεγαλώνουν την οικονομική πίτα, αλλά θα την μοιράζουν, επιτέλους, με δίκαιο τρόπο στους συμπολίτες μας».
Προβληματίζει η εμφανής επίδειξη εχθρότητας προς λειτουργούντες τηλεοπτικούς σταθμούς από κυβερνητικές πηγές
Όψιμο ενδιαφέρον για την προστασία των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς καταλογίζει το Μέγαρο Μαξίμου στη Νέα Δημοκρατία και στις επιχειρήσεις ΜΜΕ, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «η κυβέρνηση παρακολουθεί πολύ στενά και πολύ προσεκτικά το ζήτημα», σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Στο ακατανόητο κείμενο του Μαξίμου, είναι εμφανής η επίδειξη εχθρότητας προς λειτουργούντες τηλεοπτικούς σταθμούς που έχουν συνεισφέρει εκατομμύρια σε εισφορές προς το κράτος και η απουσία κοινής λογικής και στοιχειωδών επιχειρημάτων, κάτι που σύμφωνα με παρατηρητές της αγοράς αποδεικνύει τον πανικό της κυβέρνησης ενόψει των αποφάσεων του ΣτΕ και ευρωπαϊκών δικαστηρίων και η απέλπιδα προσπάθεια πολιτικών ωφελημάτων λόγω ΔΕΘ. Ο προβληματισμός από το επίπεδο λόγου και ποιότητας επιχειρημάτων είναι μεγάλος και αθροίζεται στο ιστορικό της κυβερνητικής προχειρότητας.