Οι άνθρωποι μου, το πρόβλημά μου

Οι κορυφαίες αποδόσεις των ιδιωτικών μετοχών μπορεί να συνδέονται με την ενσυναίσθηση του CEO

 
Η “ενσυναίσθηση ” δεν είναι μια λέξη που εμφανίζεται πολύ όταν συζητάμε για ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια. Αλλά μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ της ικανοποίησης και της υπέρβασης των προσδοκιών των επενδυτών.

  • Αυτή είναι η διατριβή εργασίαςστον παγκόσμιο κολοσσό ιδιωτικών μετοχών KKR, παρόλο που ήταν οι αρχικοί βάρβαροι στην πύλη , γράφει ο συγγραφέας του Axios Pro Rata, Dan Primack.

Η μεγάλη εικόνα: Το KKR λειτουργεί αυτό που αποκαλεί «Κέντρα Αριστείας», συμπεριλαμβανομένου ενός επικεντρωμένου στο ανθρώπινο κεφάλαιο.

  • Ένας από τους στόχους του είναι να μάθει πώς να εντοπίζει σπουδαίους ηγέτες, είτε τωρινούς CEO είτε μελλοντικούς CEO, για χάρη της επίτευξης μεγάλων αποδόσεων.
  • Η εστίαση είναι περισσότερο στα ψυχολογικά χαρακτηριστικά παρά στα βιογραφικά.

Στα παρασκήνια: Η KKR ανακάλυψε ότι το να έχεις μια γνήσια αίσθηση ενσυναίσθησης μπορεί να είναι το κλειδί, σύμφωνα με τον Pete Stavros, συν-επικεφαλής του παγκόσμιου ιδιωτικού επενδυτικού κεφαλαίου της KKR.

  • Για παράδειγμα, εκδηλώνει το άτομο αίσθημα ευθύνης όχι μόνο για τους μετόχους και τα ανώτατα στελέχη, αλλά και για τους νεότερους υπαλλήλους; Με άλλα λόγια, ένας Βόρειος Αστέρας του: «Οι άνθρωποι μου, το πρόβλημά μου».
  • Άλλα σήματα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το ιστορικό ασφάλειας μιας εταιρείας ή τις βαθμολογίες δέσμευσης-αφοσίωσης εργαζομένων.

Συμπερασματικά: Αυτό μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, ιδιαίτερα στους εμμονικούς με τα υπολογιστικά φύλλα, αλλά το private equity μπορεί να είναι ένας από τους τελευταίους κλάδους που αναγνωρίζουν την υπεροχή της εταιρικής κουλτούρας. Και πώς αυτός ο πολιτισμός μπορεί να γεννήσει κεφάλαιο.

Πηγή: axios.com

Σχετικά Άρθρα