Οι δέκα υποψήφιοι «ηγέτες του αύριο» του CEO for One Month του Ομίλου Adecco

Ένας εξ’ αυτών θα εργαστεί υπό την καθοδήγηση του CEO του Ομίλου Adecco

 
Αναδείχθηκαν οι δέκα υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τη μοναδική εμπειρία να εργαστούν δίπλα στον CEO του Ομίλου Adecco Alain Dehaze στο πλαίσιο του προγράμματος “CEO for One Month” 2017.  Οι δέκα υποψήφιοι, που επιλέχθηκαν μεταξύ 117.500 συμμετεχόντων από όλο τον κόσμο, θα λάβουν μέρος στο τελικό στάδιο αξιολόγησης, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 11 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2017. Εκεί θα κληθούν να περάσουν μια σειρά ατομικών κι ομαδικών δοκιμασιών, που είναι βασισμένες σε πραγματικά σενάρια προκλήσεων που αντιμετωπίζει ένας CEO. Μόνο ένας θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει κοντά στον CEO του Ομίλου και να δει στην πράξη πώς διοικείται μία εταιρεία-ηγέτης στις λύσεις Ανθρώπινου Δυναμικού, πριν αναλάβει μόνιμη θέση που θα ταιριάζει στην εμπειρία, τις δεξιότητες και τις προσδοκίες του εντός του Ομίλου. Οι δέκα τελικοί υποψήφιοι αναδείχθηκαν μεταξύ 48 “CEOs for One Month”, οι οποίοι εργάστηκαν κοντά στους Διευθύνοντες Συμβούλους της χώρας διαμονής τους.

 
Το πρόγραμμα “CEO for One Month” αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Adecco Way to WorkTM του Ομίλου Adecco, μιας πρωτοβουλίας που στόχο έχει να αντιμετωπίσει την ανεργία στους νέους μέσω ευκαιριών μαθητείας, πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής καθοδήγησης.

«Το πρόγραμμα “CEO for One Month”  είναι μέρος της δέσμευσής μας για την αντιμετώπιση του παγκόσμιου προβλήματος της ανεργίας των νέων μέσω παροχής ευκαιριών κατάρτισης και πρακτικής άσκησης» σημειώνει ο Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco. «Αυτό το πρόγραμμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους σε όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα έχει ενισχύσει και τη δική μας «δεξαμενή» ταλέντων, με πολλούς κορυφαίους υποψήφιους να γίνονται μέρος της ομάδας μας μετά το πέρας του προγράμματος».

 
Οι δέκα υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στο τελικό στάδιο επιλογής είναι:

Ed Broadhead – Ηνωμένο Βασίλειο, Eksakul Charoensupkul – Ταϊλάνδη, Hakon Halvorsen – Νορβηγία, Ann-Sophie Kowalewski – Γερμανία, Maxime Le Tellier – Γαλλία, Lo An Lin – Ταϊβάν, Valeria Meléndez – Περού, Sydney Rieckhoff – ΗΠΑ, Yulian Silyanovski – Βουλγαρία, David Torres – Κολομβία.

 
Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδας είπε: «Συγχαρητήρια στους 10 νέους που έφτασαν στο τελικό στάδιο της διαδικασίας επιλογής του Global CEO for One Month. Πολλά συγχαρητήρια όμως και στους 48 CEOs for One Month που ξεχώρισαν στις χώρες τους και είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί τους. Στην Ελλάδα, είχαμε την τύχη φέτος να συνεργαστούμε με μια ξεχωριστή νέα με πολλές ικανότητες που είμαι βέβαιος πως θα έχει ένα λαμπρό μέλλον. Η Χριστίνα Αφροδίτη Στεφάνου, CEO for One Month 2017 της Adecco Ελλάδας, στον ένα μήνα που εργάστηκε δίπλα μου απέδειξε πως επάξια πήρε τον ρόλο και είμαι βέβαιος πως μαζί θα μπορέσουμε να χτίσουμε μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, όπως εκείνη την έχει ονειρευτεί.»

Δείτε περισσότερα για τους 10 υποψηφίους που έφτασαν στο τελικό στάδιο επιλογής του Global CEO for One Month

 
INFO

Σχετικά με το πρόγραμμα «CEO for One Month»

Το πρόγραμμα «CEO for One Month» είναι μέρος της πρωτοβουλίας Adecco Way to WorkΤΜ του Ομίλου Adecco, που στόχο έχει να συμβάλει στην εξάλειψη της ανεργίας και της έλλειψης δεξιοτήτων των νέων. Το πρόγραμμα αυτό βοηθάει τα νέα ταλέντα να ενισχύσουν την απασχολησιμότητα και τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους προσφέροντας αποτελεσματική εκπαίδευση μέσω εργασιακής εμπειρίας.  Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, 120 υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να εργαστούν για ένα μήνα κοντά σε υψηλόβαθμα στελέχη του Ομίλου Adecco στη χώρα διαμονής τους. Το 2016 το πρόγραμμα προσέλκυσε περισσότερες από 54.000 αιτήσεις, ενώ το 2017 οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 117.500.

 
Σχετικά με τον Όμιλο Adecco

Ο όμιλος Adecco είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός στον τομέα της παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, προσφέρει σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ευκαιρίες εργασίας και επαγγελματική καθοδήγηση. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται η εύρεση και επιλογή μόνιμου προσωπικού, υπηρεσίες προσωρινής απασχόλησης, πρόσληψη και διαχείριση προσωπικού, επανατοποθέτηση προσωπικού, συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ανάπτυξης ταλέντου. Ο Όμιλος Adecco συνεργάζεται με εργοδότες, υποψηφίους, εργαζομένους και κυβερνήσεις, προσφέροντας την εξειδίκευσή του και τη γνώση του σε θέματα αγοράς εργασίας με στόχο την ενδυνάμωση του ανθρώπου, την τόνωση της οικονομίας και την ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας.

Ο Όμιλος Adecco ανήκει στη λίστα Fortune Global 500. Έχει έδρα στη Ζυρίχη και απασχολεί μόνιμο προσωπικό 33.000 εργαζομένων σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, είναι εταιρεία με μητρώο στη Ζυρίχη (ISIN: CH0012138605) και εισηγμένη στο χρηματιστήριο SIX Swiss Exchange στην Ελβετία.

 
Ο όμιλος Adecco στην Ελλάδα:

Στην Ελλάδα, ο όμιλος Adecco ιδρύθηκε το 2000 και έχει ως σήμερα αναπτύξει δίκτυο υποκαταστημάτων στο λεκανοπέδιο Αττικής και τη Θεσσαλονίκη για να καλύπτει άμεσα τις ανάγκες των εταιρειών-πελατών τόσο στα δύο αυτά αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια.  Η Adecco Ελλάδος έχει  πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015, στους τομείς Eύρεσης και Eπιλογής Προσωπικού καθώς και Yπηρεσιών Προσωρινής Aπασχόλησης σε όλο το δίκτυο των υποκαταστημάτων της.

Σχετικά Άρθρα