Εφαρμογές σύγχρονων υλικών στο σχεδιασμό του χώρου και του επίπλου

Η centro σε συνεργασία με την εταιρεία Kanelli  διοργανώνει ένα ειδικά σχεδιασμένο event για Αρχιτέκτονες & Designers.

 
Επίτιμος καλεσµένος θα είναι ο Luca Pangrazzi από το τµήµα Research & Development της Cleaf, την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα η εταιρία Kanelli.  Η Αρχιτέκτων & Designer Ελένη Μπρασίνικα του γραφείου BllendDesign θα επιµεληθεί την βιωµατική εµπειρία παρουσίασης της σχεδιαστικής πρότασης της centro.

Οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά µια ευρεία γκάµα σύγχρονων υλικών και να δουν πρωτότυπες εφαρµογές τους από τη centro στα έπιπλα κουζίνας, βεστιαρίου, καθιστικού καθώς επίσης και για τη χρήση τους σε τουριστικά καταλύματα, μεγαλύτερα projects κλπ.

Ο χώρος γίνεται πολυδιάστατος χωρίς πεπερασμένα όρια, καθώς µνήµες άλλων εποχών, φρέσκα και οργανικά υλικά, και φυσικά πετρώµατα  έρχονται να αποτελέσουν ένα διαδραστικό ερέθισµα διαλόγου και γνωριµίας µε αρχιτέκτονες και διακοσμητές αλλά και κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ή ανακαίνισης.

Η εκδήλωση αυτή φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πρώτο σημείο συνάντησης και γνωριμίας αρχιτεκτόνων και διακοσμητών με την εταιρία προκειμένου να υπάρξουν εποικοδομητικές συνέργειες.

Η centro (www.centrokitchen.gr) διαθέτει έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας τα οποία παράγονται σε υπερσύγχρονές εγκαταστάσεις από τη Nikolidakis Group (http://www.nikolidakisgroup.gr), με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του επίπλου, 24 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και με παρουσία σε 15 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, στις 20:00, στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας Kanelli στον Πειραιά, Οµηρίδου Σκυλίτση 10. (http://kanelli.eu/)

Σχετικά Άρθρα