Διάκριση διεθνούς καταξίωσης απέσπασαν τα ελληνικά καινοτόμα προϊόντα Kalamata Papadimitriou

Εντυπωσιακή είσοδος στο διάσημο κατάλογο “Sial Innovation 2012: Global Food Trends and Innovation” κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Sial 2012

 

 

Μια ακόμα εξαιρετικά σημαντική διάκριση απέσπασαν τα ελληνικά καινοτόμα προϊόντα Kalamata Papadimitriou της εταιρείας Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Sial 2012, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 21-25 Οκτωβρίου 2012.

 

Πιο συγκεκριμένα, το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Μέλι και το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Σύκο κατάφεραν  να ενταχθούν στο διάσημο κατάλογο “Sial Innovation 2012: Global Food Trends and Innovation”, ξεχωρίζοντας για τα φυσικά χαρακτηριστικά τους και την προστιθέμενη διατροφική τους αξία για τον καταναλωτή καθώς, παράγονται από φυσικά εκχυλίσματα, χωρίς συντηρητικά και χωρίς τεχνητές χρωστικές ή άλλα πρόσθετα.

 

Επιπλέον, το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Μέλι και το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Σύκο, που ήδη εξάγονται σε Ευρώπη και Καναδά, συμπληρώνουν τη σειρά των Βαλσαμικών ξιδιών Kalamata Papadimitriou που γίνονται αποκλειστικά από ξηρή σταφίδα με τη μέθοδο της ζύμωσης και όχι της ανάμειξης.

 

Τα παραπάνω μοναδικά χαρακτηριστικά είναι αυτά ακριβώς που προσδίδουν αυθεντικότητα, εξαιρετική ποιότητα και υπεροχή στα προϊόντα Kalamata Papadimitriou, χάρη στα οποία η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, εδώ και περισσότερο από εβδομήντα χρόνια.

 

Τα προϊόντα της εταιρείας Παπαδημητρίου παρουσιάστηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην «καρδιά» του εκθεσιακού κέντρου Parc des Expositions στο Παρίσι, δίνοντας την ευκαιρία να τα γνωρίσουν χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

 

Υπενθυμίζεται ότι η διεθνής έκθεση “Sial” πραγματοποιείται ανά 2 έτη εναλλάξ με την “Anuga” της Κολωνίας ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 2η φορά σε διάστημα 8 ετών που τα προϊόντα της εταιρείας Παπαδημητρίου αποσπούν μια τόσο σημαντική διεθνή διάκριση.

 

Τα προϊόντα Παπαδημητρίου διανέμονται από την Β. Σ. Καρούλιας.

 
INFO

Σχετικά με την ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ.

Η ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες τροφίμων της Ελλάδος κατέχοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία Βαλσαμικού Ξιδιού (Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου).

 

Έχει σημαντική δραστηριότητα σε σταφίδες (Alice), μουστάρδες (Balsamon) και αποξηραμένα φρούτα (Sunfit) ενώ λειτουργεί με γνώμονα την ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

 

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην Καλαμάτα.

 

Ιδρύθηκε το 1939 από τον Χρήστο Παπαδημητρίου και συνέχισε την πορεία της από τον κ. Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου (Οινολόγο) και τον κ. Χρήστο Παπαδημητρίου (Οικονομολόγο).

 

 

Σχετικά με τη Β. Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ

Η Β. Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα.

 

Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, στους Έλληνες καταναλωτές, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση που, ανάλογα με τις προσωπικές τους επιλογές και προτιμήσεις,  ταιριάζει σε όλες τις στιγμές.

 

Στα διεθνή σήματα που σήμερα διακινεί η Β. Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα: Cutty Sark, The Famous Grouse, METAXA, Ούζο Πλωμαρίου Ισ. Αρβανίτη, Stolichnaya, Jack Daniel`s, Southern Comfort,  Finlandia, El Jimador,  Jägermeister, Rémy Martin, Cointreau, Tullamore Dew, Sierra κ.α.

 

Επίσης το Τσίπουρο και τα αποστάγματα σταφυλιού Τσιλιλή και μία σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους των Κτημάτων Κυρ-Γιάννη, Σπυρόπουλου, Σιγάλα, ΕΟΣ Σάμου, Κατώγι Αβέρωφ, Στροφιλιάς και Αβαντίς.

Σχετικά Άρθρα