Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση στον ΣΕΒ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν την εικόνα της χώρας και τα πραγματικά συμφέροντα των Ελλήνων. Καλούμε την κυβέρνηση να εντείνει τις προσπάθειες για τον εντοπισμό και την δίωξη των δραστών».

 
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  : «Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση εναντίον των γραφείων του ΣΕΒ. Η προστασία της δημόσιας ασφάλειας από τους εχθρούς της Δημοκρατίας και της κοινωνίας πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, η οποία πρέπει  να κινηθεί με αποφασιστικότητα και ταχύτητα για τη σύλληψη των δραστών. Οι δυνάμεις της αποσταθεροποίησης πρέπει να απομονωθούν στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που περνάει ο τόπος.»

 
Το Ποτάμι «καταδικάζει την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ. Είναι καθήκον των αρχών να συλλάβουν τους δράστες. Ευθύνη των πολιτικών δυνάμεων σε αυτή την πολύ δύσκολη εσωτερική και διεθνή συγκυρία, είναι να συμβάλλουν ώστε να υπάρξει κλίμα ομαλότητας, να εξαλειφθούν φαινόμενα βίας και να απομονωθούν στην κοινωνία εκείνοι που καλούν σε βίαιες συμπεριφορές.»

«Αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κτίριο του ΣΕΒ στο Σύνταγμα, οι Ανελ καταδικάζουμε απερίφραστα όσους χρησιμοποιούν βία για να επιτύχουν τους στόχους τους. Η απειλή της τρομοκρατίας δεν πρέπει να επηρεάσει τους πυλώνες μιας ελεύθερης και δημοκρατικής κοινωνίας η οποία επιβάλλεται να μείνει ενωμένη απέναντι στους τρομοκράτες και όλους εκείνους που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας» αναφέρει σχετική ανακοίνωσή τους..

Η κυβέρνηση καταδίκαζει τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ- «Η κυβέρνηση καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ, στο Σύνταγμα. Η απόλυτη καταδίκη τέτοιων ενεργειών, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, χωρίς επικίνδυνες ερμηνείες, αποτελεί την ενδεδειγμένη πολιτική στάση» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Η Αθήνα και οι πολίτες της δεν τρομοκρατούνται» δήλωσε ο δήμαρχος Γ. Καμίνης, καταδικάζοντας τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ.

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ ως εξής: «Σήμερα, που απαιτείται να υπάρξει η οργανωμένη πάλη του λαού ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και κεφαλαίου, τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες ρίχνουν «νερό στο μύλο» όσων θέλουν να συκοφαντήσουν το εργατικό λαϊκό κίνημα, να βάλουν εμπόδια στην ανάπτυξή του και να υλοποιήσουν νέα μέτρα αυταρχισμού και καταστολής.»

«Η βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ είναι καταδικαστέα. Ενέργειες τέτοιου είδους βρίσκουν όλη την κοινωνία απέναντι» τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Συριζα.

«Είναι αναγκαιότητα να διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια στις εξαιρετικά κρίσιμες μέρες που ζούμε. θα πρέπει σύντομα να εξιχνιαστεί η υπόθεση ώστε να μην προστεθούν νέες σκιές στην εικόνα της χώρας» τονίζεται στην ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ανανέωση είδησης 12:22

Σχετικά Άρθρα